horny little twins.take a look at the site here sex free pretty jap massage fuck.
sex videos full big bush vid.
mariana russian intercourse banana. www.porn-of-the-week.com
big boobs milf and teen babe threesome with hard cock.https://sexdiver.net

Platform en Apps

Trust Track biedt een zeer compleet platform waar al uw modules online beschikbaar zijn. Op het platform kunt u al uw modules beheren, controleren en aansturen. Vanuit het platform kunt u ook ruim 400 verschillende rapporten inzien en desgewenst exporteren. Denk hierbij aan rapportages over rittenregistratie, werkurenoverzicht, snelheidsoverschrijdingen, draaiuren etc. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de handige Trust Track app waarmee u altijd en overal inzicht heeft in uw uw machine-of wagenpark inclusief status, actuele locatie en andere informatie.
Hieronder vindt u enkele van de meest gebruikte mogelijkheden van het platform.

De Apps
Door middel van de Gratis App voor zowel Apple als Android heeft u altijd een duidelijk overzicht van uw wagen- of machine park bij de hand. U bekijkt actuele locaties en afgelegde routes inclusief start en stoptijden op een snelle en overzichtelijke manier.

Geschikt voor Smartphone & Tablet
Alle functies van het online platform zijn ook beschikbaar op een Android of een Apple tablet.

Maps
Het platform beschikt over 5 verschillende kaarten. Zo selecteert u buiten Google Maps en Google Satellite eenvoudig Open street map voor een gedetailleerder beeld inclusief nieuwbouw en huisnummering of Google traffic voor een actueel beeld van het verkeer op de weg waar uw object zich op dat moment bevindt.

Overzichtelijke routes
Door middel van de blauwe knop ‘laat zien’ in het ‘interactieve menu’ verschijnt direct een nauwkeurige afgelegde route van een willekeurige dag of periode.

Geo Fence – Multifunctioneel hekwerk
Selecteer het geo-fence icoon links boven in de kaart en teken een virtueel hekwerk op de kaart. Dit hekwerk laat zich volledig op maat intekenen en geeft de volgende mogelijkheden:
• Alarmmelding bij het verlaten / betreden van het hekwerk of beide.
• Alarmmelding wanneer er te veel objecten dan vooraf aangegeven zich bin- nen het hekwerk bevinden.
• Alarmmelding wanneer er te weinig objecten dan vooraf aangegeven zich binnen het hekwerk begeven.
U kunt onbeperkt hekwerken maken waarvan u de zichtbaarheid op kaart kunt in- en uitschakelen.

Groepen objecten
Verdeel verschillende soorten objecten in groepen om eenvoudig en snel overzicht op kaart te krijgen van verschillende facetten van uw wagen- of machinepark.

Kilometeradministratie rapport
Selecteer een periode en genereer een uitgebreid kilometer administratie rapport naar de laatste eisen van de belastingdienst. Buiten de standaardvereisten van een rittenregistratie zoals kilometerstanden, start-en stop tijden en prive-zakelijk kilo-
meters worden desgewenst uw ‘belangrijke adressen’ weergegeven en kunt u voor iedere rit eenvoudig een type en/of taak selecteren.
Startonderbreker functie
Bepaal zelf wanneer uw voertuig gestart kan worden. Schakel via het online platform de startonderbreker in en uw voertuig of machine kan binnen enkele seconden niet meer gestart worden. Inschakeling alleen als het voertuig stilstaat.

Startonderbreker functie

Bepaal zelf wanneer uw voertuig gestart kan worden. Schakel via het online

platform de startonderbreker in en uw voertuig of machine kan binnen enkele seconden niet meer gestart worden. Inschakeling alleen als het voertuig
stilstaat. De startonderbreker functie kan op verschillende manieren geactiveerd
worden:
1. Via uw online account binnen het platform
Optioneel:
2. Via een i-button reader
3. Via een RFID tag
4. Via een code bedienpaneel

Routes maken
Selecteer eenvoudig adressen op kaart en selecteer ‘optimaliseer route’. Het Trust Track platform zal direct de snelste route maken tussen de door u aangegeven adressen. Na het invoeren van eventuele data voor de chauffeur zoals lading, tijdsduur etc. verstuurt u deze route met één druk op de knop naar de Garmin navigatie van uw chauffeur. Naast het versturen van routes is het ook mogelijk om te communiceren met uw chauffeur door middel van tekstberichten tussen het online platform en de Garmin navigatie.
Garmin

Garmin koppeling
Maak vooraf routes aan voor uw chauffeur, optimaliseer deze route door middel van één muisklik en verstuur de route eenvoudig naar de Garmin navigatie van uw chauffeur. Ontvang tekst berichten van uw chauffeur binnen het online platform en verstuur opdrachten en boodschappen naar de Garmin navigatie terug.

Point of Interest
Maak belangrijke adressen aan in de tab ‘point of interest’ of klik op de kaart en
selecteer ‘voeg object toe’. Hiermee kunt u bijvoorbeeld al uw klanten zichtbaar
maken op kaart. U kiest zelf het icoon waarmee u ze visueel maakt op kaart
en deze adressen worden automatisch meegenomen in alle rapporten die u vanaf dit moment maakt. Hiermee toont u bij voorbeeld eenvoudig aan dat het bij de

gemaakte ritten binnen uw kilometerregistratie daadwerkelijk om zakelijke adressen gaat.

CAN koppeling
Via de boorcomputer koppeling van uw voertuig of machine wordt er belangrijke dat
over uw object opgehaald en weergegeven in het platform en de Android en IOS App’s. Van deze data worden rapporten, alarmmeldingen en servicemeldingen gegenereerd.

Externe aansluitingen
Wilt u meer informatie over uw object, gebruik dan een van de externe aansluitingen
van uw Trust Track systeem. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld een alarmsysteem
koppelen zodat er een melding wordt verstuurd naar uw gsm.

Tachograaf uitlezen
Door middel van het Trust Track platform heeft u direct toegang tot alle actuele data van alle Chauffeurspassen en voertuigen binnen uw wagenpark. Met één muisklik download u eenvoudig de DDD file van elke willekeurige vrachtwagen binnen uw wagenpark.

Fuel Connect
Maak een koppeling tussen het Trust Track Pro volgsysteem en een ‘Fuel Connect set’ en maak van uw online account het meest uitgebreide Brandstof Management systeem op de markt.
Fuel Connect bestaat uit een set digitale vlotters met een extreem hoge nauwkeurigheid. De vlotters zijn te monteren op brandstoftanks van alle soorten voertuigen*, machines en vaartuigen.
Eigen vlotters of boordcomputers zijn dus niet meer nodig om uw machine te voorzien van Brandstof Management.Fuel Connect geeft u 98,6 % nauwkeurigheid als het gaat om brandstofniveau metingen. Door middel van Alarm-en Servicemeldingen weet u precies wanneer er brandstof gestolen wordt of wanneer er brandstof bijgevuld dient te worden.

Start-en stoptijden rapport
Dit rapport geeft in één overzicht alle start en stoptijden weer voor een geselecteerde periode.
U kunt een selectie maken per:
– Rit
– Chauffeur
– Voertuig

Hekwerken rapport
Dit rapport geeft in één overzicht de datum, tijd en duur weer van een hekwerkbe-
zoek van een voertuig of een bepaalde chauffeur.

why not check here kamakathalu